Her kommer som lovet oppskrift av dagens lowcarb-middag, som var wok. Den ble kanskje nesten litt mer som en suppe, fordi det ble litt mye kokosmelk i.
Selv pusen prøvde å knabbe til seg av woken ;P
Ingredienser:
Strimlet svinefilét
Wok-grønnsaker (Jeg brukte en ferdig wokmix som består av gulrot, sukkererter, brokkoli, hodekål, purreløk og paprika)
1 boks kokosmelk
2-3 skjeer creme fraiche
Urtepiffi
Chili krydder
Ristede peanøtter
Fremgangsmåte: Stek opp kjøttet, legg det til siden, og stek wokgrønnsakene på høy varme. Ta så kjøttet oppi igjen.
Hell oppi kokosmelken, og creme fraichen og la småkoke noen minutter.
Strødde på litt peanøtter til slutt.
Det kan være lurt å la være å helle oppi hele boksen med kokosmelk, om man ikke vil få den suppefølelsen. Jeg synes iallefall det ble veldig godt med så mye kokosmelk :)
- Viveka Winther
Så herlig! Petter lager alltid wok med kokosmelk, noe jeg selv ikke var vandt til før. Men syntes det er mye fyldigere og mer smak da :-D
ReplyDeleteJaaa, det e helt sant. Synes kokosmelk e digg :D
DeleteSer godt ut, må prøve den en dag ^^ men kanskje litt mindre kokosmelk som du nevner 😜
ReplyDelete